Du är här:

Analysmodell för kunskapsbaserad prioritering av målgrupper och insatser

På uppdrag av Samordningsförbundet Älv & Kustlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där Ale, Kungälv, Tjörn, Stenungsund och Öckerö ingår – tar Göteborgsregionen (GR) årligen fram och bearbetar den mest relevanta statistiken för förbundet. Statistiken hämtas från flera olika källor (Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Kolada, SCB, Skolverket, ungidag.se, Västra Götalandsregionen) och sammanställs på ett överskådligt sätt, fördelat på fyra teman: arbetslöshet, ohälsa, försörjning samt befolkningsprofil.

Statistikunderlaget syftar till att ge Samordningsförbundet stöd i prioriteringar av målgrupper och insatser. Årliga uppdateringar gör det möjligt att följa utvecklingen över tid och uppmärksamma tendenser och förändringar.

Projektet bygger en analysmodell som utarbetades med start hösten 2016, på uppdrag av dåvarande Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn.


Ladda ned senaste rapporten:

             

Senast uppdaterad:  

Kontaktperson på Göteborgsregionen

Åsa Nilsson

031-335 51 98

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund