Vem tar ansvar för vad? Hur blir det bra för de som behöver vårt stöd?

Välkommen till en länsgemensam konferens den 1 oktober på temat integrerade arbetssätt inom området psykisk ohälsa och missbruk/beroende!

Dagen vänder sig till politiker, chefer och andra nyckelpersoner som utifrån ett ledningsperspektiv arbetar med strategiska frågor i Västra Götalands
kommuner eller Västra Götalandsregionen.

Under dagen deltar bl.a. SKL och programmet
kommer att spegla ett nationellt såväl som regionalt perspektiv.


Arrangörer

Konferensen är ett samarbete mella Länsstyrelsen i Västra Götalands län, Kriminalvården, Brukarrådet för missbruksfrågor i Västra Götaland, NSPHiG, Göteborgsregionens kommunalförbund, Boråsregionen-Sjuhärads kommunalförbund, Fyrbodal, Skaraborgs kommunalförbund samt Västra Götalandsregionen.


Mer information kommer!

Strecka den 1 oktober i din kalender redan nu! Program och anmälningsinfo kommer senare.


Ladda ner vår flyer:Kontaktperson på GR: Yvonne Witzöe

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund