Ungdomsmottagningen: Allt mellan lust och ångest

Ungdomsmottagningen som en lättillgänglig arena för unga med psykiska besvär och ohälsa. Det handlade två stora länskonferenser om i början på april. Nu finns konferenserna sammanfattade i en rapport och du kan också ladda ner föreläsarnas bildspel.

För att ge så många som möjligt chansen att delta i konferensen så arrangerades den två gånger, i Göteborg den 1 april och i Vänersborg den 2 april.


Arrangörer

Konferensen arrangerades i samarbete mellan Västra Götalandsregionen och de fyra kommunalförbunden i länet: Boråsregionen – Sjuhärads kommunalförbund, Fyrbodal, Göteborgsregionen samt Skaraborgs kommunalförbund.


Kontaktpersoner på GR: Kristina Elofsson och Cornelia Björk

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund