Letar du efter mått på barns och ungas hälsa och livsvillkor?

Här hittar du en översikt över aktuell statistik, enkäter och sammanställningar av barns och ungas hälsa och livsvillkor i Västra Götalandsregionen samt Kungsbacka kommun:

  1. Översikt över mätningar av barns hälsa och livsvillkorExcel


Ska du göra en egen mätning?

Titta gärna i översikten om det kanske redan finns den kunskap som du söker eller om du kan lära av hur tidigare mätningar/enkäter har utformats. En mätning blir ju mer intressant med referenspunkter!

Mätningarna som ingår i översikten gäller barn och unga generellt (det vill säga inte mer avgränsade målgrupper för en viss verksamhet). De ska också beröra minst två av regionens kommuner – eller inom Göteborg minst två av kommunens stadsdelar.


Saknar du någon mätning?

Ta kontakt med någon av kontaktpersonerna i Barnmätverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster så lägger vi till den!

Översikten är ett resultat av ett samarbete inom Barnmätverketöppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund