Välkommen på skrivarstuga för projektansökan till Erasmus+

Planerar du att söka projektmedel för att utveckla din verksamhet genom EU:s utbildningsprogram Erasmus+? Göteborgsregionen, Göteborgs stad och Universitets- och hög- skolerådet bjuder den 16 april in till gemensam skrivarstuga med information och vägledning för din projektansökan.

Årets utlysningar inom Erasmus+ beräknas publiceras i slutet av mars eller början av april. Håll utkik på utbyten.se/program/erasmuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

När du anmäler dig får du kort beskriva din projektidé, uppge om du har tidigare erfarenhet av programmet, samt uppge inom vilket programområde som du planerar att ansöka (KA1: Mobilitet, KA2: Partnerskap för samarbete, eller KA3: Stöd för policyförändring).

Läs gärna vårt faktablad om Erasmus+PDF

Tid och anmälan

Skrivarstugan sker digitalt via Teams fredagen den 16 april kl. 10-14. (Datumet kan komma att ändras om utlysningarna försenas). Förmiddagen ägnas åt genomgång av ansökningsblanketterna, och eftermiddagen åt gruppkonsultationer. Det är kostnadsfritt att delta.

Läs mer och anmäl digPDF


Kontaktperson på GR: Anita Tóth

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund