Covid-19: Inga fysiska utbildningar på GR

Med anledning av ökad smittspridning och de restriktioner som gäller för allmänna sammankomster sker för närvarande inga fysiska utbildningar på GR.

Vi ser över de utbildningar, kurser och konferenser som är planerade hos oss. Några kommer att ställas om till digitalt format och andra kommer att flyttas fram.

Du som är anmäld till en kurs eller utbildning hos oss kommer få information om vad som gäller för just din kurs.


Vi håller oss uppdaterade

GR följer utvecklingen noga för att snabbt kunna anpassa verksamheten utifrån nya föreskrifter från Folkhälsomyndigheten och beslut från regeringen.

Se aktuell information om coronaviruset: Folkhälsomyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Om Göteborgsregionens arbete med covid-19

Göteborgsregionen (GR) stöttar medlemskommunerna att möta utmaningarna som covid-19 för med sig. Vi har tagit flera initiativ som visar att 13 kommuner tillsammans gör skillnad. Läs om dem på goteborgsregionen.se/covid-19länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Här hittar du våra aktuella utbildningar och kurser


Kontaktperson på GR: Nicholas Singleton, Enhetschef Kompetens- och verksamhetsutveckling

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund