Jag vill bli chef!?

Har du funderat på att gå in i en chefsroll, men ännu inte bestämt dig? Orienteringsprogrammet Jag vill bli chef!? vänder sig till dig som vill och har potential att vidareutvecklas i din yrkesroll, och som är nyfiken på vad det innebär att arbeta som chef/ledare.


Om programmet

I utbildningen får du möjlighet att tillsammans med andra utveckla din ledarskapsförmåga samt få förståelse för chefskapets möjligheter och villkor i förhållande till områden som är centrala i chefsuppdraget.

Målet är att deltagarna ska få ökad kunskap om och inblick i vad chefskap innebär innan beslutet att gå vidare till en chefstjänst. Programmets mål i ett längre perspektiv är även att bidra till regionens ledarförsörjning.


Nästa programstart i oktober

Anmälan har nu öppnat till höstens programstart.

Datum: Utbildningen genomförs vid sex tillfällen (heldagar):
31 augusti, 30 september, 3 november, 16 december 2021
samt 26 januari och 3 mars 2022.

Målgrupp: Programmet riktar sig till personer som funderar på och bedöms som lämpliga för att gå in i en chefsroll men ännu inte bestämt sig.

Pris: 16 000 kr/deltagare, exkl. moms.

Anmälan: Anmäl dig här (länk)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster senast den 17 augusti 2021.


Ladda ner informationsbroschyr om höstens "Jag vill bli chef?!"PDF


Kontaktperson på GR: Malin Larsson
 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund