Jag vill bli skolledare!?

Tycker du att skolledarskap verkar spännande och utmanande? Har du funderat på att gå in i en skolledarroll, men ännu inte bestämt dig? Utvecklingsprogrammet Jag vill bli skolledare!? vänder sig till dig som vill och har potential att vidareutvecklas i din yrkesroll och som är nyfiken på vad det innebär att arbeta som skolledare.


Om programmet

I utbildningen får du möjlighet att tillsammans med andra utveckla din ledarskapsförmåga samt få förståelse för skolledarskapets möjligheter och villkor i förhållande till områden som är centrala i uppdraget. Målet är att få ökad kunskap om, och inblick i vad skolledarskap och chefskap innebär innan beslutet att gå vidare till en rektors- eller förskolechefstjänst. Programmets mål i ett längre perspektiv är även att bidra till regionens ledarförsörjning.

 

Nästa programstart i januari 2021

Anmälan har nu öppnat till kommande programstart.

Datum: Utbildningen genomförs vid sex tillfällen (heldagar) under 2021.
De datum som gäller är: tisdag 26 januari, måndag 8 mars, onsdag 28 april, fredag 3 september, tisdag 28 september samt måndag 18 oktober. Samtliga tillfällen hålls från kl 08.30 till 16.30.

Målgrupp: Programmet riktar sig till personer som funderar på och bedöms som lämpliga att gå in i en ledarroll inom skola och förskola.

Pris: 16 000 kr/deltagare, exkl. moms.

Anmälan: Via länk trippus.net/210126jag_vill­bli­skolledarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster senast den 17 december 2020.

Ladda ner informationsblad om kommande "Jag vill bli skolledare!?"PDF

Kontaktperson på GR:  Sofia Larsson


Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund