Du är här:


Ny som chef – Utvecklande ledarskap

Vill du utveckla ditt personliga och hållbara ledarskap? Ny som chef – Utvecklande ledarskap vänder sig till dig som har en ledarroll, är ny i uppdraget som chef eller har varit chef i upp till tre år.

Om programmet

Målet med programmet är att du ska utveckla ditt personliga ledarskap och därigenom utveckla medarbetarna för att på sikt nå högre effektivitet i organisationen. För att kunna leda andra är det viktigt att kunna leda sig själv och därefter kunna leda verksamhet.

Utgångspunkten är att ett utvecklande ledarskap leder till såväl organisatoriskt goda resultat som till god individuell utveckling. Arbetet utgår alltid från dina behov och förutsättningar med syftet att ge dig som deltagare en god grund för ditt ledarskap, att du ska känna dig säker och trivas i chefs-/ledarrollen. Innehållet i programmet tar avstamp i bland annat Susan Wheelans teori om effektiva team och försvarshögskolans modell för Utvecklande ledarskap (UL).


Datum för utbildningen

2021
9 november
8–10 december (internat med övernattning, UL-grundkurs)

2022
15-16 mars
21-22 april
25-26 augusti
29 september
27 oktober


Kursledning

Malin Larsson
malin.larsson@goteborgsregionen.se
Mobil 0709 – 707612

Ann-Katrine Engström
ann-katrine.engstrom@goteborgsregionen.se
Mobil 0708 – 638058


Kontaktperson på GR: Malin Larsson
 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund