Foto: Ur filmen Vi lär oss om luftlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Film och media

Vi distribuerar strömmande film- och ljudmedia till skolor i Göteborgsregionens kommuner, Varberg och Falkenberg. Detta sker via film- och mediatjänsten GR Play Skola (fd. GR-SLI). Allt material från Göteborgsregionen har institutionella visningsrättigheter.

Se strömmande Film & Media
Beställ Läromedel

Skolpersonal

All personal i Göteborgsregionens, Varbergs och Falkenbergs kommunala skolor kan skapa ett konto hos oss för att använda strömmande media i undervisningen. Kontakta oss om du arbetar på en fristående skola utan avtal.

 

Elevkonto

Alla elever som går i en kommunal skola inom Göteborgsregionen, Varberg och Falkenbergs kan skapa ett eget konto för att kunna se på strömmande film via vår tjänst. Eleven ansöker själv om kontot genom att följa instruktionerna nedan. Alla elevkonton måste godkännas av en lärare på skolan.

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund