Du är här:


Läromedelsbeställning

Alla kommunala skolor i Göteborgsregionen (GR), samt flertalet fristående, sambeställer sina läromedel via GR.

Genom vår regionala samordning sparar skolorna tid, pengar och miljö samtidigt som GR:s ramavtal med samtliga läromedelsleverantörer säkerställer att alla inköp sker i enlighet med Lagen om Offentlig Upphandling (LOU). Det ingår dock inte i Göteborgsregionens (GR) uppdrag att granska om alla titlar följer läroplaner, kurs- och ämnesplaner. Detta är skolornas egna ansvar.

Alla beställningar görs i läromedelstjänsten laromedel.goteborgsregionen.selänk till annan webbplats eller via den egna kommunens inköpsportal.

Bra att veta

Alla på skolan kan ha ett eget konto, antingen som Personal eller Beställare. Som Personal planerar man sina läromedelsinköp och skickar därefter den färdiga listan till den beställningsansvariga som bekräftar beställningen i systemet. Både som Personal och Beställare kan man följa och se aktuella och tidigare beställningar på artikelnivå.

Flera beställningar parallellt. Lägg till en eller flera ordrar under menyvalet Orderblock och hantera dem oberoende av varandra.

Saknar du dina läromedel? Logga in och se när artiklarna skickades. Om de är restnoterade ses normalt leverantörens datum för beräknad leverans.

Vi vill ha din hjälp! Hör av er om ni har frågor, synpunkter eller önskar ytterligare funktioner i systemet. Tipsa oss gärna också om läromedel som saknas!

 

Beställ Läromedel
Se strömmande Film & Media

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund