Snart stänger ansökan för feriepraktik sommaren 2018 i ferieplatsen.se

Under mars månad har ungdomar i fyra kommuner registrerat sig för att söka feriepraktik i sina hemkommuner Kungsbacka, Karlskoga, Lindesberg och Orust. Ansökan stänger den 31 mars och den 8 april får ungdomarna redan på vilka platser de har blivit lottade.

Ferieplatsen.se bygger på samordningsverktyget Praktikplatsen.se och underlättar samordning, matchning och tilldelning av feriepraktik och sommarjobb i kommunen.

I systemet väljer ungdomarna själva sina platser och kan rangordna dem. Platserna lottas av systemet utifrån den prioritet som kommunen har angett.

Ungdomarna har sedan en vecka på sig att tacka ja till sin erbjudna plats.  Om de inte svarar inom den tiden lottas platsen till nästa sökande.

All information om feriepraktiken skickas direkt från systemet via e-post och webben.Kontaktperson på GR: Rasim Avdic

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund