Afternoon tea med tema normkritik i studie- och yrkesvägledningen

GR Utbildning bjuder torsdagen den 7 juni in till Afternoon tea på temat normkritik i studie- och yrkesvägledningen. Ta del av föreläsningar och praktiska exempel och nätverka med kollegor som också arbetar med frågorna.

Medverkar gör bland annat representanter från Skolverket samt Mia Lindberg, en av författarna bakom boken Tala om arbetslivet. Under eftermiddagen kommer även den officiella lanseringen av den nya versionen av Syvonline.

Eftermiddagen arrangeras inom ramen för projekten Syvonline och Jämställdhet som gör skillnad och material som tagits fram inom projekten kommer att presenteras.

Syvonline är en digital erfarenhets- och kunskapsutbytesbank finansierad av Västra Götalandsregionen med syftet att bidra till likvärdig studie- och yrkesvägledning i regionen. Jämställdhet som gör skillnad finansieras av Tillväxtverket via Västra Götalandsregionen. I projektet tas bland annat material fram för att bryta trender i utbildningsval genom normkritik.


Kontaktperson på GR:  Emma Theiland Nilsson

Senast uppdaterad: 2018-05-02 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund