Vilka är bäst i regionen på samverkan mellan skola och arbetsliv?

Ansökan till Utmärkelsen 2018 har öppnat. Nytt för i år är att priset och eventet är en del av Gymnasiedagarna och Future Skills. Utmärkelsen uppmärksammar och premierar skolor, företag och yrkeslärare som arbetar långsiktigt, strategiskt och kvalitativt med samverkan mellan skola och arbetsliv. Pris delas ut i kategorierna grundskola, gymnasieskola, yrkeslärare samt mindre och större företag. 

Foto: Beatrice Tornros

Prisutdelningen äger rum på mässgolvets stora scen under Gymnasiedagarna och Future Skills på Svenska Mässan den 7–9 oktober. Vinnarna tilldelas ett pris och får under kommande år fungera som goda exempel för samverkan mellan skola och arbetsliv. Vinnarna publiceras även på GR Utbildnings webbplats.

Vi ville få ett kvitto på att vårt arbete sen många år kring samverkan skola – arbetsliv och vår ”SYV-handlingsplan – hela skolans ansvar” skulle visa att vi har utvecklat en modell där eleverna från tidig ålder förbereds och utvecklar sina förmågor för ett framtida arbetsliv.
Chamilla Alnäng, Rektor Frillesåsskolan 4–9.

  • Läs mer och ansök om Utmärkelsen härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
    Vi behöver ha era ansökningar senast den 7 september.

 

Kontaktperson på GR:   Emma Theiland Nilsson

Senast uppdaterad: 2018-05-14 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund