Undervisning i förskolan eller att skapa en vardag för elever med autism – här är höstens breda kursutbud

Att undervisa i förskolan, bli en skicklig ledare i klassrummet och att förstå elever med autism. Det är bara några av de kurser som GR Utbildning erbjuder under hösten.

En av hundra elever har autism. Hur skapar vi en undervisning för att förebygga problem för dessa individer? I november ger Bo Hejlskov verktyg för att skapa en vardag där elever med autism kan trivas och lära sig.

Läraren Niklas Fahlin ger tips för att arbeta med kooperativt lärande genom att eleverna samarbetar och drar nytta av varandras kunskaper. Därtill inspirerar Marcus Samuelsson till att bli en skicklig ledare i klassrummet och Ann Pihlgren reder ut vad det innebär att undervisa i förskolan och utmanar deltagarna att identifiera de egna processerna.

Den 29 oktober är årets kursdag med sex olika kurser under samma dag.

  • Läs mer om hela höstens kursutbud härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Kontaktperson på GR: Lislott Lundahl

Senast uppdaterad: 2018-07-02 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund