InVäst medverkar på Future Skills

Lär dig mer om vad arbetsgivare efterfrågar, arbetsrätt i Sverige, att starta eget, skatt och om utbildningsmöjligheter.

Torsdagen den 11 oktober medverkar InVäst på Future Skillslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Svenska Mässan.

Under dagen kommer det anordnas flera seminarier med fokus på olika möjligheter på arbetsmarknaden. Seminarierna riktar sig till dig som är ny i Sverige och/eller studera på sfi.

Under torsdagen pågår även flera andra aktiviteter för dig som är ny i Sverige. Många arbetsgivare finns på plats och det är ett bra tillfälle för dig som vill skapa nya kontakter.

Varmt välkommen!


Kontaktperson på GR: Linda Karlsson

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund