Vilken utbildning vill du gå i höst?

Vi förlänger anmälningstiden till kurserna som äger rum måndagen den 29 oktober, vecka 44. Sista anmälningsdag är nu på måndag den 8 oktober.

Den 29 oktober är årets kursdag med sex olika kurser under samma dag. Än finns några platser kvar till de flesta av kurserna och vi förlänger därför anmälningstiden.

Kurserna

Under dagen finns bland annat möjlighet att möta Hanne Uddling, frilansande logoped, som går igenom kännetecken och diagnos för dyslexi och språkstörning. 

Hanna Dimbous, psykolog, som föreläser om Psykotraumatologi för skolpsykologer – orsaker, uttryck, stöd och behandling och Lasse Lindsjö går igenom pedagogiska strategier för att utveckla barn och ungdomar med svaga funktioner för impulskontroll.

Se fullt utbud och anmäl dig till kurserna härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Kontaktperson på GR: Lislott Lundahl

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund