Föreläsning: Utveckling i komplexa organisationer – ett beteende i taget

Den 9 mars bjuder vi in dig som arbetar som pyskolog eller skolledare till en förelsäsning som innehåller en översikt över ett OBM-perspektiv på arbets- och organisationspsykologi, med konkreta exempel från uppdrag inom olika typer av verksamheter och organisationer.

Deltagarna kommer att få ta del av presentationer, ges möjlighet att diskutera organisatoriska dilemman och får ta del av ett par kortare uppgifter typiska vid insatser utifrån OBM.

I samband med detta kommer aspekter på förändringsledning, motivation och återkoppling att lyftas fram.
Centrala begrepp inom beteendeanalys presenteras kortfattat. Deltagarna ges möjligheter att själva reflektera och lyfta frågeställningar relevanta för skolan och elevvård utifrån OBM.

Kenneth Nilsson (leg psykolog, leg psykoterapeut, handledare kbt) har arbetat som psykolog inom klinisk psykologi och organisationspsykologi sedan början 1990-talet. Kenneth är verksam i sitt eget bolag Beteendeanalysgruppen, Uppsala. Han har särskilt intresserat sig för metodik som syftar till beteendepåverkan i organisatoriska sammanhang, det som med ett samlingsnamn kallas OBM (’Organizational Behavior Management’). Tillsammans med en kollega författare till boken OBM i praktiken (2015).

Varmt välkommen att anmäla dig här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Praktisk info

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund