Vill du utveckla ditt personliga och hållbara ledarskap?

Nu öppnar anmälan till Göteborgsregionens populära program Ny som chef – Utvecklande ledarskap!

Att gå från rollen som medarbetare till chef innebär en stor förändring. Ny som Chef – Utvecklande ledarskap är ett program där du som är ny i ledarrollen får möjlighet att utveckla ditt ledarskap, för att på så vis även kunna utveckla dina medarbetare och tillsammans nå högre effektivitet i organisationen. Programmet ger dig som deltagare god grund för ditt ledarskap, med förhoppningen om att du ska känna dig säker och trivas i din roll som chef.

En god grund för ditt ledarskap

Med pedagogiska metoder, som bland annat tar avstamp i Susan Wheelans teori om effektiva team och försvarshögskolans modell för Utvecklande ledarskap, lär du dig förstå dig själv och din omvärld på ett fördjupat sätt – både som individ och i samverkan med kurskamraterna. Arbetet utgår alltid från dina behov och förutsättningar.

Efter fullgjort utvecklingsprogram kommer du bland annat:

  • kunna se och hantera konflikter
  • ha fått kunskap om och reflekterat kring balans i livet och hälsofrämjande ledarskap
  • kunna ta och ge effektiv feedback
  • ha uppnått ökad självinsikt
  • kunna urskilja olika faser i en grupps utveckling

Anmäl dig senast den 15 juni

Programmet startar den 31 augusti och omfattar totakt 26 utbildningsdagar under cirka 12 månader. UL vänder sig till dig som har en ledarroll, är ny i uppdraget eller varit chef i upp till tre år. Läs mer och anmäl dig nedan!


Kontaktperson på GR: Eva-Lena Johannesson och Christina Täng

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund