Anmälan till "Att leda Chefer – Indirekt ledarskap" är öppen

Vill du utvecklas i ditt strategiska ledarskap och få ökad förståelse och verktyg för hur du som indirekt ledare påverkar organisationen? Nu öppnar anmälan till nästa programstart av Att leda chefer – Indirekt ledarskap!

Programmet ger förståelse för det indirekta ledarskapets betydelse och verktyg för hur man som indirekt ledare påverkar organisationen och når ut med visioner och mål på ett sätt som skapar engagemang hos medarbetarna. Programmet skapar också förståelse för vilka parametrar som behövs för att utveckla en strategisk och effektiv ledningsgrupp. Utifrån denna förståelse och genom erfarenhetsutbyte, hemarbete, analys och reflektion ges deltagaren möjlighet att ta fram sin personliga handlingsplan för att utveckla sin ledningsgrupp och sitt eget indirekta ledarskap.

Programmet vänder sig till chefer på högre organisatorisk nivå med minst en organisatorisk nivå under sig.

Händer som gestikulerar vid en laptop samt en blå cirkel med texten "Anmäl dig senast den 19 november!"

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund