Handledarutbildningar

Praktikplatsen.se har över 10 års erfarenhet av att genomföra handledarutbildningar för såväl arbetsplatser som tar emot praktikanter som personal på skolan som ska handleda sina elever.

Vi erbjuder såväl korta inspirationsföreläsningar som längre program både för personer som är helt nya i praktiksammanhang och som fortbildning för erfarna handledare.

I vår organisation finns personer med gedigen erfarenhet av utbildning för handledare inom ramen för olika arbetsmarknadsinsatser. Våra utvärderingar visar på ett snittbetyg på 9,3 av 10 i nöjdhet och 98% av deltagarna skulle rekommendera en kollega att gå utbildningen.


Kontaktperson på GR:
Rasim Avdic

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund