Temapass för elever: Future happiness challenge

Hur påverkas vi av de livsstilsförändringar som krävs för att skapa en klimatomställning? Under ett temapass med spelet Future Happiness Challenge får eleverna göra olika val som påverkar klimatet. Vinnaren är den som blir lyckligast. Läs mer och boka in er klass idag.

Skolutveckling

Vi verkar för skolutveckling i hela Göteborgsregionen. Vi skapar och leder alltifrån kortare insatser till långsiktiga utvecklingsprojekt tillsammans med skolpersonal och elever. Vi arbetar med skräddarsydda insatser som utformas i nära samarbete med våra uppdragsgivare och som tar avstamp i den enskilda verksamhetens unika behov.

Demokratitorg

FN och EU i skolan

Kollegialt lärande

Kurs och konferens

Kartläggningar

Sex och samlevnad

Kontakta oss

Du kanske även vill veta mer om:

Fullföljda studier

Nyanländas lärande

Digitalisering

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund