GR söker Projektkoordinator/ projektassistent

Vill du vara med och utveckla storstadsregionen med oss? Ansök om tjänsten senast den 9 maj.

Samarbete i arbetsgrupp med flera personer runt ett bord.

Om Göteborgsregionen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare. Sedan år 2000 har regionen vuxit med ca 250 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete.

Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning .

Inom avdelning Utbildning arbetar vi med att driva utvecklingsprocesser, skapa mötesplatser för samverkan, utveckla digitala verktyg för lärande, stötta den strategiska kompetensförsörjningen, bland mycket annat. Allt för att stärka regionens skolor.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en projektassistent/projektkoordinator som ska fungera som stöd till flera projektledare inom våra enheter Skola-Arbetsliv och Praktikplatsen.se. Du kommer vara delaktig i flera projekt parallellt där du för vissa projekt stödjer från start till slut, och för vissa projekt vid behov går in och tillfälligt stöttar upp kring specifika processer. Du bidrar även i arbetet med uppföljning och utvärdering av projekt samt tar fram och utvecklar rutiner. I rollen ingår även att koordinera och stötta vid olika former av mötesplatser med tillhörande arbetsuppgifter såsom inbjudningar, anmälningslänkar och liknande.

Hos oss hittar du en dynamisk arbetsplats med många engagerade och kunniga kollegor. Här finns stora möjligheter att påverka arbetet, utvecklas med organisationen och inte minst, göra verklig skillnad för regionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskap inom samverkan skola-arbetsliv samt erfarenhet i rollen som koordinator eller motsvarande. Andra erfarenhetsområden vi efterfrågar kan röra sig om arbete i samverkansorganisation, arbete med samhällsfrågor eller liknande.

För att snabbt kunna komma in i rollen och stötta projekt och verksamhet på ett bra sätt är det meriterande om du tidigare har arbetat inom området samverkan mellan skola och arbetsliv, olika former av praktik och/eller inom kompetensförsörjning. Positivt om du har erfarenhet av att ha stöttat vid olika former av event eller motsvarande med tillhörande koordinerande och administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som gillar att ha många processer i gång samtidigt och som har förmåga att prioritera bland uppgifter och uppdrag. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och gillar att arbeta självständigt samtidigt som du gärna samarbetar med andra.

I rollen ingår en hel del uppgifter av kommunikativ karaktär samt även rapportskrivande varför du även behöver kunna kommunicera på ett tydligt sätt i tal och skrift.

Pandemin har skyndat på den digitala omställningen varför det även ställs krav på god digital kompetens med förmåga att snabbt kunna sätta sig in i nya digitala verktyg och system samt även kunna instruera andra på ett bra sätt.

GR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsfor: Allmän visstidsanställning 1 år, med möjlighet till förlängning.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt, senast 2021-06-01

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-09

Ansökan görs endast via Offentliga jobb - Visma Recruit

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgsregionen (GR) samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit - Offentliga jobb.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på GR:

Kontaktpersoner på GR:

Johanna Redelius
Enhetschef
Tfn. 031-335 5036 0708-74 22 68
 

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg
Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund