Du är här:

Nyheter från GRs medlemskommuner

Nyheter från Ale kommun

Nyheter från Alingsås kommun

Nyheter från Härryda kommun via RSS


 • Var med och påverka i Härryda kommun


  Det ska vara enkelt att hänga med i det som händer i din kommun och du ska ha möjlighet att påverka där det går. Nu vill kommunen veta vad du tycker om dina möjligheter att vara med och påverka – och hur de kan bli bättre! Under hösten undersöker...
  Läs mer på www.harryda.se • Nu söker vi nästa HBTQ-pristagare


  I Härryda kommun har alla rätt att vara den de är. Vet du någon som arbetat för att främja lika rättigheter och möjligheter oavsett sexuell läggning, könsidentitet och könsuttryck? Nominera då personen eller gruppen till HBTQ-priset!
  Läs mer på www.harryda.se • Var extra försiktig vid grillning och eldning


  Det varma vädret gör att det är torrt i skog och mark. Var därför mycket försiktig om du grillar eller eldar. Tänk på att det är du som tänder en eld som också ansvarar för att den blir helt släckt. Brandrisken är för närvarande hög, men något...
  Läs mer på www.harryda.se


Nyheter från Göteborgs Stad

Det finns inga artiklar att visa

Nyheter från Kungsbacka kommun


 • Kungsbacka kommun vill höja kunskapen om kris och beredskap


  Under några veckor hösten 2021 kommer invånarna i Kungsbacka kommun ha möjlighet att på olika sätt höja sin kunskap om krisberedskap och totalförsvar.
  Läs mer på www.kungsbacka.se • Kungsbacka klättrar i företagsklimatsranking


  Svenskt Näringsliv släpper idag rankingresultatet över det lokala företagsklimatet 2021. Kungsbacka klättrar 20 placeringar och hamnar på plats 99 av landets 290 kommuner.
  Läs mer på www.kungsbacka.se • Vi ber vårdnadshavare att bortse från mejl om Val av skola


  Vårdnadshavare i våra verksamheter kan denna vecka ha fått ett mejl med inbjudan och länk till Val av skola inför läsåret 2022-2023. Vi ber dig som sett den utsända informationen att bortse från den, meddelandet har tyvärr gått ut för tidigt!
  Läs mer på www.kungsbacka.se


Nyheter från Kungälvs kommun

Nyheter från Lerums kommun


 • Föreläsning 5 oktober om att vara anhörig till person med psykisk ohälsa


  Att stå bredvid när världen faller - en föreläsning med Marit Sahlström om att vara anhörig till någon med psykisk ohälsa.
  Läs mer på www.lerum.se • Alla medel för enskilda kulturprojekt fördelade för 2021


  Anslaget för enskilda kulturprojekt 2021 är nu fördelat i sin helhet. Vi tar därför inte emot fler ansökningar under året. Välkommen åter 2022.
  Läs mer på www.lerum.se • Nya våtmarker för bättre vattenkvalitet


  Lerums kommun anlägger två nya våtmarker, i Leråns respektive Lärjeåns avrinningsområde. Våtmarkerna renar vattnet från kväve och fosfor. Vi minskar övergödningen samtidigt som vattenkvaliteten förbättras.
  Läs mer på www.lerum.se


Nyheter från Lilla Edets kommun


 • I oktober öppnar Träffpunkt Hägern och Träffpunkt Lödöse upp igen


  Träffpunkt Hägern och Träffpunkt Lödöse är mötesplatser för pensionärer och andra daglediga. Dessa har varit stängda sedan coronapandemin utbröt under våren 2020. Men i början av oktober ska de successivt öppna upp igen. Innan pandemin utbröt...
  Läs mer på www.lillaedet.se

 • Företagare? Välkommen på lunchmöte: Hur har företagsklimatet utvecklats i Lilla Edet?


  Svenskt Näringsliv och Lilla Edets kommun bjuder in till ett samtal om företagsklimatet i Lilla Edets kommun onsdag 6 oktober.
  Läs mer på www.lillaedet.se

 • Svenskt Näringsliv släppte årets ranking av företagsklimatet


  I dag, 22 september, släppte Svenskt Näringsliv årets ranking av Företagsklimatet i landets 290 kommuner. Lilla Edet stiger 30 platser och ligger nu på plats 229. Bäst placering har kommunen i rankingen på området marknadsförsörjning (andel av...
  Läs mer på www.lillaedet.se

Nyheter från Mölndals stad

Nyheter från Stenungsunds kommun


 • Välgörenhetsauktion 25 september samlar in pengar till äldreboenden


  Lördag 25 september, klockan 14, går föreningen Glädjeresans välgörenhetsauktion av stapeln.
  Läs mer på www.stenungsund.se

 • Ska vi byta kläder med varann?


  Den årliga klädbytardagen går av stapeln på kulturhuset Fregatten lördag den 2 oktober. Då är det efter ett års uppehåll återigen dags för den uppskattade möjligheten att kunna ge nytt liv åt kläder som du inte längre använder.
  Läs mer på www.stenungsund.se

 • Många covid-restriktioner tas bort 29 september


  Läs mer på www.stenungsund.se

Nyheter från Tjörns kommun

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund