Kommunikation och kognitivt stöd i fokus på EXPO Välfärdsteknik 2018 – nu öppnar anmälan

För andra året i rad arrangerar AllAgeHub mässan EXPO Välfärdsteknik, i år med temat kommunikation och kognitivt stöd. Chefer och medarbetare i de tolv medverkande kommunerna välkomnas till Gothenburg CoValley Open Lab i Mölndal där mässan hålls den 16 oktober 2018.

EXPO Välfärdsteknik är mässan där du som chef eller medarbetare i de tolv AllAgeHub-kommunerna i Göteborgsregionen får en unik möjlighet att ta del av den senaste välfärdstekniken inom kommunikation och kognitivt stöd.

Den 16 oktober 2018 arrangeras EXPO Välfärdsteknik för andra året i rad och i år hålls mässan på Gothenburg CoValley i Mölndal med fokus på kommunikation och kognitivt stöd.

Ett antal företag deltar som utställare och visar upp sina produkter och tjänster. Inspiration och information behövs för att kunna implementera välfärdsteknik i kommunerna och EXPO Välfärdsteknik är tänkt att ge er chefer och medarbetare just det.

Dagen kommer vara fördelad i två pass; förmiddag och eftermiddag. Grupper om cirka 10 personer i varje guidas mellan utställarna som får en kort tid var att presentera sin produkt/tjänst. Därefter finns möjlighet för mingel och att besöka utställarna du finner intressanta.

Målgrupp: Chefer och medarbetare i de tolv medverkande kommunerna inom AllAgeHub.
När: Den 16 oktober 2018 klockan 9.00–16.00.
Var: Gothenburg CoValley, Open Lab, Kråketorpsgatan 12, Mölndal. (www.goco.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)

Anmälan via allagehub.se senast 14 september

OBS! Antalet platser är begränsat.
Mer information om anmälan och tider hittar ni här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Är du eller önskar du medverka som utställare?
Här hittar du mer information >>länk till annan webbplats


Kontaktperson på GR: Ulrica Björner

Senast uppdaterad: 2018-08-31 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund