GR söker projektledare till AllAgeHub

Vill du vara med och bygga upp och utveckla AllAgeHub med oss? Ett forsknings-, utvecklings- och innovationscenter som ska främja tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster.
Ansök om tjänsten som projektledare senast den 30 september.

Om Göteborgsregionen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare i Göteborgsregionen. Sedan år 2000 har regionen vuxit med 150 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete. Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen? Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning 2017-2019.

Arbetsplatsbeskrivning

AllAgeHub utvecklar en samverkansplattform för offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och akademi. Genom forskning, utveckling och innovation ska vi främja tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster så att människor oavsett ålder och funktionsvariation kan leva självständiga och trygga liv.

Verksamheten startade i januari 2017 och uppbyggnadsfasen pågår under en treårsperiod t.o.m. 2019. I dag deltar 24 aktörer från både offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och akademi i AllAgeHub-samarbetet.

Göteborgsregionen (GR) och tolv av medlemskommunerna är största projektägare. Främsta finansiärer är Vinnova, Västra Götalandsregionen och GR-kommunerna. Läs mer om AllAgeHub på www.allagehub.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare kommer du ingå i ett team med fem medarbetare. AllAgeHubs kontor och interaktiva miljö är lokaliserade på Chalmers Teknikpark i anslutning till Johanneberg Science Park.

Ditt ansvar blir att driva AllAgeHub framåt i samarbete med aktörer från offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle. Uppdraget ställer stora krav på att du är flexibel, lösnings- och resultatorienterad.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att driva den påbörjade uppstarten och utvecklingen av AllAgeHub samt samordna och leda projektteamet mot uppsatta mål. Det består också av att föra dialog och återrapportera till projektets finansiärer.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerad projektledning och att samordna, utveckla och driva flera processer och projekt med många involverade samarbetspartner och aktörer.
  • Du har en relevant akademisk examen och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
  • Du har erfarenhet av att söka externa finansieringsmöjligheter och driva ansökningsprocesser.
  • Du är bra på att kommunicera effektivt samt inspirera externa intressenter och entusiasmera medarbetare.
  • Det är meriterande om du har arbetat inom innovationssystemet, med affärsutveckling, i samverkansprojekt mellan offentlig sektor, akademi, näringsliv och civilsamhälle och/eller med verksamhetsutveckling i offentlig sektor.
  • Vi förutsätter att du har ett stort intresse för välfärdsteknik och tillgängliga boendemiljöer.
  • Som person är du prestigelös, kreativ och flexibel och har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du är en trygg person som utmanas av att bygga upp något nytt.
  • AllAgeHub jobbar med att främja jämställdhet, integration och delaktighet i samhället och välkomnar därför personer med olika bakgrund att söka tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning tom 2019-12-31
Omfattning: Heltid / Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-09-30

Ansökan görs endast via Offentliga jobb

Kontaktperson på GR:

Ulrica Furby
Tf Avdelningschef
031-335 5025, 0766-45 33 13

Yvonne Witzöe
Planeringsledare
031-335 5191, 0723-95 12 21

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg
Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad: 2018-09-11 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund