Är du vår nya planeringsledare för IFO och Funktionshinder?

Göteborgsregionen (GR) söker en planeringsledare till områdena Individ- och familjeomsorg (IFO) och Funktionshinder (FH). Ansök senast 31 januari.

Genom GR arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare. På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Avdelningen för arbetsmarknad och social välfärd på GR söker en planeringsledare för GR-kommunernas gemensamma utvecklingsarbete inom Individ- och familjeomsorgen (IFO) och Funktionshinder (FH). Som planeringsledare kommer du att sammankalla och leda nätverk och andra grupper samt initiera och samordna frågor och utvecklingsprojekt i dialog med den politiska beredningsgruppen och de chefsnätverk som träffas med GR som arena. Du ansvarar för omvärlds- och intressebevakning på nationell och regional nivå utifrån kommunernas behov av utveckling och stöd inom området.

Kvalifikationer

Vi vill att du

  • har relevant akademisk examen
  • har dokumenterad flerårig erfarenhet på strategisk nivå av arbete med IFO- och FH-frågor
  • har god kännedom om kommunernas behov och utmaningar inom ovan områden. Det är särskilt önskvärt med kunskap inom psykisk ohälsa och missbruksfrågor.
  • har erfarenhet av strategiskt samarbete, gärna med Hälso- och sjukvården
  • är strukturerad och har förmåga till överblick
  • kan förmedla komplexa frågor, både muntligt och skriftligt, på ett lättillgängligt sätt.

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast 31 januari via Offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktpersoner

Ulrica Furby
Gruppchef
031-335 50 25, 0766-45 33 13

Yvonne Witzöe
Planeringsledare
031-335 51 91, 0723-95 12 21

Fackliga företrädare
Anders Hemborg
Saco-representant
031-335 50 72

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
031-335 50 02

Senast uppdaterad: 2019-01-11 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund