Välkommen till projektet InVästs slutkonferens – för dig som arbetar med sfi

Det ESF-finansierade projektet InVäst – Integration Västsverige – har pågått sedan 2016 i syfte att stärka organisationers kompetens i att ta emot nyanlända. Nu är det dags att summera resultat och lärdomar från projektet. Likaså vill vi blicka framåt: hur tar vi erfarenheterna vidare? Varmt välkommen till InVästs slutkonferens!

Den 21 maj hålls InVästs slutkonferens på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Stort fokus i projektet InVäst är att stärka kvaliteten inom sfi-verksamheter i Västsverige. Utvecklingsarbetet har bedrivits på drygt 40 sfi-verksamheter i Västra Götaland och Halland och ca 700 personer har deltagit i kompetensutvecklingsinsatserna.

Konferensen riktar sig till dig som är rektor, utbildningsledare, lärare i språk- eller yrkesämne, studiehandledare eller annan medarbetare som arbetar på sfi. Vi välkomnar också företrädare för huvudman och förvaltning som ansvarar för sfi eller yrkesutbildning med språkstöd samt representanter från andra sektorer som är intresserade av sfi.

Dagen bjuder på valbara seminarier och erfarenhetsutbyten och ger tillfälle för frågor och samtal. Du får också ta del av resultat och lärdomar från projektet.

  • Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att komma till inbjudan, anmälan, ta del av dagens program samt information om de valbara seminarierna.

Läs mer:


Kontaktperson på GR: Sofia Reimer

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund