GR söker Projektassistent

Vill du vara med och utveckla storstadsregionen med oss? Ansök om tjänsten senast den 23 april.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om Göteborgsregionen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare i Göteborgsregionen. Sedan år 2000 har regionen vuxit med ca 250 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete. Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen?

Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning 2017-2019.

Inom Göteborgsregionens verksamhet för skola och utbildning arbetar vi bl a med samverkan mellan skola och arbetsliv. Vårt arbete syftar till att framtidsrusta unga människor och motverka utanförskap och skapa de bästa förutsättningarna för unga i var region att göra välunderbyggda studie- och yrkesval. Fokus ligger på att bidra till en bättre matchning i arbetslivet och en långsiktig kompetensförsörjning. Vi arbetar med såväl kompetensutvecklingsinsatser, mötesarenor och strategiska verktyg för att underlätta samverkan mellan skola och arbetsliv.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsuppgifter

 • Som projektassistent kommer du att agera som stöd till flera projektledare.
 • Du kommer du att vara delaktig i olika projekt och delprojekt från start till slutförande och ansvara för att följa upp både handlingsplaner, utvärderingar och skapa rutiner i projekt.
 • Som projektassistent kommer du vara delaktig och planera vår medverkan i mindre mötesarenor och mässor samt ansvara för bemanningsschema och information. Du kommer att hantera digitala administrativa system, t ex bokningssystem.
 • Du kommer att göra mindre kartläggningar och researcharbete samt att ansvara för att skapa och analysera olika typer av utvärderingar och rapporter.
 • Du kommer att uppdatera checklistor, projektplaner och mallar. Göra mindre kommunikativa uppgifter, exempelvis att uppdatera hemsidor och skapa inbjudningar.
 • Projektassistentens roll är viktig för att säkra kvalité och leverans i små och stora processer.
 • Du kommer att ha en nyckelroll i samordningen av verksamhetens löpande administrationsarbete.

Kvalifikationer

 • Du är van vid att växla mellan olika arbetsuppgifter och arbeta med olika frågor parallellt.
 • Som person är du noggrann och har god planeringsförmåga. Du gillar högt arbetstempo och att ha många "bollar i luften" samt har lätt för att lära nya saker.
 • Du är tydlig och van att uttrycka dig samt att kommunicera på ett tydligt sätt i såväl tal som skrift.
 • Du är en social person som trivs att hamna i olika sammanhang och möta olika typer av grupper och människor.
 • Du är van att arbeta med olika digitala verktyg.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 1 år
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2019-04-23, urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Var vänlig ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan görs endast via Offentliga jobb/Visma Recruit

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgsregionen (GR) samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit Offentliga jobb. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson på GR:
Johanna Redelius
Teamledare
Tfn. 031-335 5036, 0708-74 22 68 

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg
Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund