GR söker flera Systemutvecklare .NET

Vill du vara med och utveckla storstadsregionen med oss? Ansök om tjänsten senast den 31 maj. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om Göteborgsregionen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare i Göteborgsregionen. Sedan år 2000 har regionen vuxit med ca 250 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete. Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen?

Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning 2017-2019.

Vi söker totalt 4 st systemutvecklare som kommer att tillhöra avdelning Utbildning och enheten som arbetar med systemutveckling.

Systemutvecklarna kommer att ingå i en projektgrupp som omfattar både konsulter och personal från GR. Projektgruppen kommer att omfatta projektledare, teknisk projektledare, kravanalytiker/ verksamhetsutvecklare, UI/UX expert samt andra systemutvecklare.

Arbetsuppgifter

Systemutvecklarnas roll består i att, tillsammans med övriga i projektgruppen, bygga webbaserade system där du, tillsammans med andra utvecklare, förväntas ta ansvar för databas- och backendutveckling.

Utöver att bygga ett system som motsvarar verksamhetens krav är det viktigt att bygga system som går att förvalta över tid, då de kommer att ha en lång livslängd.

Förutom utvecklingsarbetet innebär uppdraget att vara delaktig i pilottester, lansering och ev. vidareutveckling av systemet.

När det initiala projektet är slutfört kommer du att fortsätta att arbeta med systemutveckling på Utbildningsavdelningen och bli engagerad i andra spännande projekt och uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av utveckling av webbaserade system i C#/.NET, databaser och ORM-ramverk (ex. Entity Framework).
  • Är noggrann och van vid att testa egen kod samt kan ta en kravlista och omsätta den till affärslogik och datamodell.

Utöver detta så är det meriterande, men inget krav, om erfarenhet finns av några eller någon av följande kompetenser: Scrum, Domain Driven Design, Test Driven Development, CI/CD, Elastic search, Git, Azure DevOps, Javascript, CSS och HTML.

Du kommer ingå i en projektgrupp och det är viktigt att du fungerar väl socialt samt kan tala svenska obehindrat.

Systemutveckling på Göteborgsregionen bedrivs nära och tillsammans med verksamheten. Din kommunikationsförmåga är därför viktig och du förväntas kunna förklara dina lösningar för kollegor utan direkta IT-kunskaper.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av utbildningssektorn.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast: 2019-05-31, urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Var vänlig ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan görs endast via Offentliga jobb/Visma Recruit

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgsregionen (GR) samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit Offentliga jobb. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner på GR:
Emmanuel Ay
Teamledare
Tfn. 031-335 5412

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg
Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Josefin Grahn
Projektledare
Tfn. 031-335 5044

 

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad: 2019-05-17 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund