Göteborgsregionen söker systemutvecklare

Vill du vara med och utveckla storstadsregionen med oss? Ansök om tjänsterna senast den 16 augusti. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar bland mycket annat.

Arbetsuppgifter

Vill du ingå i den IT-enhet som ansvarar för att utveckla och förvalta de system och applikationer som gör skillnad för en miljon personer i Göteborgsregionen? Har du erfarenhet av systemutveckling i .NET-miljö?

Är du en lagspelare som tycker att det är kul att utveckla webbaserade system? Då är det dig vi söker! Som systemutvecklare på GR kommer du att arbeta med mer och mindre komplexa system som får dig att växa i din roll som systemutvecklare. Du kommer att ha fantastiska kollegor som stöttar och peppar dig, uppdrag som utmanar och sporrar dig samt en modern arbetsplats med stor frihet under ansvar.

Systemutvecklingsteamet hos GR behöver bli fler. Vi bygger system som används av Göteborgsregionens elever, skolor, studievägledare och andra aktörer inom utbildningssektorn.

Som Systemutvecklare hos GR kommer du att ingå i ett team med seniora systemutvecklare. Vårt arbete består av att tillsammans med olika projektgrupper inom GR bygga webbaserade system. Eftersom våra system uteslutande är projekt som initieras inom GR innebär det också mycket nära kontakt med beställaren.

Som utvecklare på GR får man också ansvara för systemen man bygger. Det innebär att du ges stort inflytande i hela utvecklingsprocessen och att du över tid har möjlighet att kontinuerligt förbättra de system som byggs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av utveckling av webbaserade system i C#, .NET, databaser och ORM-ramverk (ex. Entity Framework).
  • Är noggrann och van vid att testa egen kod samt kan ta en kravlista och omsätta den till affärslogik och datamodell.

Utöver detta så är det meriterande, men inget krav, om erfarenhet finns av några eller någon av följande kompetenser: Scrum, Domain Driven Design, Test Driven Development, CI/CD, Elastic search, Git, Azure DevOps, Javascript, CSS, HTML och React.

Du kommer ingå i en projektgrupp och det är viktigt att du fungerar väl socialt samt kan tala svenska obehindrat.

Systemutveckling på Göteborgsregionen bedrivs nära och tillsammans med verksamheten. Din kommunikationsförmåga är därför viktig och du förväntas kunna förklara dina lösningar för kollegor utan direkta IT-kunskaper.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av utbildningssektorn.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Du kan ansöka direkt genom att bifoga dina ansökningshandlingar via denna annons eller ta en första kontakt med oss genom att skicka en länk till din uppdaterade LinkedIn-profil direkt till: Emmanuel Ay

GR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningens omfattning

Antal tjänster: 4
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Ansökan
Ansök senast: 2019-08-16, urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Ansökan görs endast via Offentliga jobb/Visma Recruit

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgsregionen (GR) samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit Offentliga jobb. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Göteborgsregionen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare. Sedan år 2000 har regionen vuxit med ca 250 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete. Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen? Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning 2020-2022.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner på GR:
Emmanuel Ay
Teamledare
Tfn. 031-335 5412

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg
Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Josefin Grahn
Projektledare
Tfn. 031-335 5044

 

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund