GR söker senior projektledare inom Skola Arbetsliv

Vill du vara med och utveckla storstadsregionen med oss? Ansök senast den 25 september. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om Göteborgsregionen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare. Sedan år 2000 har regionen vuxit med ca 250 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete.

Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen? Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning 2020-2023.

Arbetsuppgifter

Inom Göteborgsregionens verksamhet för skola och utbildning arbetar vi bland annat med samverkan mellan skola, arbetsliv. Vårt arbete syftar till att framtidsrusta unga människor och motverka utanförskap och skapa de bästa förutsättningarna för unga i var region att göra välunderbyggda studie- och yrkesval. Fokus ligger på att bidra till en bättre matchning i arbetslivet och en långsiktig kompetensförsörjning. Vi arbetar med såväl kompetensutvecklingsinsatser, mötesarenor och strategiska verktyg för att underlätta samverkan mellan skola och arbetsliv.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Som projektledare kommer du att leda och driva större arrangemang och mötesplatser. Du kommer att ansvara för projekt från start till slutförande inklusive uppföljning och utveckling. Du kommer såväl att hantera digitala administrativa system, exempelvis bokningssystem, som serviceutförande och sälj för flera målgrupper inom både offentlig och privat sektor. Projektledarens roll är viktig för att säkra kvalitet och leverans i små och stora processer, i ett eller flera projekt.

Kvalifikationer

Projektledarrollen kräver tidigare erfarenhet av att arbeta som projektledare och genomförare av större evenemang från ax till limpa, utifrån både ett operativt och ett strategiskt perspektiv.

Projektet förutsätter ett existerande och aktuellt nätverk inom både skolan/utbildning och bransch/företag på både regional och lokal nivå.

  • Du ska ha erfarenhet av att skapa och utveckla framgångsrik samverkan mellan skola/utbildning och branscher/företag samt andra strategiska aktörer.
  • Du är också van att arbeta med olika digitala verktyg.GR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.
  • Då rollen är dynamisk är du van vid att växla mellan olika arbetsuppgifter och kan arbeta med olika frågor parallellt. Som person är du noggrann och har god planeringsförmåga.
  • Du gillar högt arbetstempo och att ha många "bollar i luften" samt har lätt för att lära dig nya saker.
  • Du trivs med att driva och leda olika typer av projekt samt är van vid att uttrycka dig på ett inspirerande sätt.
  • Du är lyhörd och kommunicerar tydligt i såväl tal som skrift.

Vidare är du en social person som trivs med att röra dig i olika sammanhang där du möter olika typer av grupper och människor.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, cirka 1 år.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde så snart som möjligt

Ansökan
Ansök senast: 2019-09-25, urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan görs endast via Offentliga jobb/Visma Recruit

Du är även välkommen att ansöka genom att bifoga ditt CV och personliga brev.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgsregionen (GR) samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit Offentliga jobb. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Kontaktperson på GR:
Johanna Redelius
Teamledare
Tfn. 031-335 5036, 0708-74 22 68 

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg
Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund