Extrajobb som miljöinformatör

Vi söker 20 miljöintresserade studenter till en personalpool med avfallsinformatörer. Ett roligt och socialt extrajobb. Ansök senast den 22 september!

Om oss

Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige som tillsammans har omkring 1 miljon invånare. Vår uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.

Arbetsbeskrivning

GR driver tillsammans med ett antal kommuner i Västra Götaland ett projekt med målet att minst 50 procent av matavfallet från hushåll, restauranger, storkök och butiker tas omhand så att växtnäring utnyttjas och så att även energi tas tillvara. Som avfallsinformatör jobbar du med öka matavfallsinsamlingen hos hushåll i regionen.

Arbetsuppgifterna innebär att informera om avfall och kretslopp genom att knacka dörr för framför allt:

  • Informera hushåll om varför det är viktigt att sortera ut matavfall
  • Motivera hushåll att sortera ut matavfall
  • Dela ut material för att underlätta sortering av matavfall

Arbetet sker främst under sen eftermiddag och kväll, kl 17-20. Vi vill att du ska kunna jobba två pass per vecka men vilka dagar det blir kan anpassas utifrån dina studier. Arbetet utgår från Göteborg men kan ske i hela regionen. Vid behov kan du även få möjlighet att arbeta på events under helger med att informera om avfall och kretsloppsarbete.

Du kommer att jobba tillsammans med andra studenter, och under läsåret anordnas studiebesök för att utveckla din kompetens inom miljö och avfall samt sociala aktiviteter tillsammans med de andra studenterna.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är studerande och har ett stort socialt intresse. Du är utåtriktad, kommunikativ och lyhörd. Det är även en fördel om du har ett miljöintresse eller vill lära dig mer om miljöfrågor. Körkort är bra men inget krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Timanställning (hos kommuner inom Västra Götaland)

Lön: ca 140 kr/h

Start: Omgående, med obligatorisk utbildning 26/9, kl 16-20


Ansökan och kontakt

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Ansökan skickas via e-post till: Elin SvenssonKontaktperson på GR: Vid frågor kontakta Elin Svensson, Telefon: 031-335 51 46

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund