Ny utbildning: Motverka boendesegregation genom utmaningsdriven samverkan

Boendesegregation är en utmaning för hela Göteborgsregionen och blir en central fråga för både samhällsbyggnadssektorn och sociala sektorn i kommunerna. Hur tar vi oss an denna utmaning tillsammans?

Välkommen till en ny utbildning där anställda från olika förvaltningar arbetar tillsammans med gemensamma utmaningar på nya sätt.

Utbildningen vänder sig till anställda (chefer, verksamhetsutvecklare och andra berörda inom samhällsbyggnad och socialtjänst) i medlemskommunerna som möter och arbetar med utmaningar som utgör delar av en större helhet.

Utbildningen har skapats inom ramen för projektet ”Att motverka segregation och urbana utmaningar”, som ingår i VG2020 – en strategi för tillväxt och utveckling i Västra Götalandsregionen.

Tid: Utbildningen omfattar tre halvdagar och en heldag under 2020:

  • 30 januari, kl. 9-12
  • 27 februari, kl. 9-12
  • 26 mars, kl. 9-12
  • 23 april, kl. 9-16

Plats: Göteborgsregionen, Anders Personsgatan 8, Göteborg.

Läs mer om utbildningen och hur du anmäler diglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Kontaktperson på GR: Yvonne Witzöe

Senast uppdaterad: 2019-11-22 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund