GR söker Projektledare Vårdens medarbetare 

Vill du vara med och utveckla storstadsregionenmed oss? Ansök om tjänsten senast den 15 december.

Om arbetsplatsen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare. Sedan år 2000 har regionen vuxit med ca 250 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete.

Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen? Läs våra mål- och strategidokument på vår webbplats www.goteborgsregionen.se/styrning.

Arbetsuppgifter

Socialchefsnätverket har nyligen gett GR i uppdrag att genomföra ett projekt som syftar till att stärka förutsättningarna för medarbetare inom den kommunala hälso- och sjukvården.

Organisatoriskt tillhör projektet avdelningen Arbetsmarknad och social välfärd inom GR.

Nu utlyses uppdraget som projektledare under 2020. Uppdraget innebär att som projektledare arbeta med två olika delprojekt, se nedan.

Följande arbetsuppgifter ingår:

  • Att stödja kommunerna i dess omställning till en mer nära vård och omsorg genom att skapa en samsyn och ökad kunskap om vad detta innebär. Hålla i seminarier och workshops.
  • I samarbete med ingående GR kommuner ta fram ett gemensamt digitalt stöd för kompetensutveckling, som ett verktyg i en långsiktig kompetensförsörjningsprocess.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning och som har erfarenhet av att leda och driva utvecklingsprocesser och hålla i utbildningsseminarier m.m. för personal och ledning inom den kommunala hälso- och sjukvården.
  • Det är en fördel om du har erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård och är intresserad av digitaliseringens möjligheter på området.
  • Slutligen är det viktigt att du har en god pedagogisk förmåga och god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Uppdraget omfattar 100% tjänstgöring. Tidsbegränsad till: 2020-12-31. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan görs endast via Offentliga jobb/Visma Recruit

Ansök senast den 15 december.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit Offentliga jobb, där du enkelt kan bifoga ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson på GR:

Maria Ljung
Planeringsledare
Tfn. 031-335 51 73

Yvonne Witzö
Tf enhetschef
Tfn. 031-335 5191, 0723-95 12 21

Fackliga Företrädare:

Anders Hemborg
Saco-representant
Tfn: 031-335 5072

Katarina Kjellqvist
Vision-representant
Tfn:031-335 5002

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund