GR söker tre nya projektledare till utbildningsområdet 

Vill du vara med och göra skillnad i regionen? Välkommen med din ansökan!

Göteborgsregionen (GR) är en regional samarbets- och utvecklingsorganisation för tretton västsvenska kommuner. Vi verkar inom flera områden, från miljö- och samhällsbyggnad till skola och utbildning.

Just nu växer vår utbildningsavdelning. Vi behöver stärka och ytterligare vässa vår kompetens för att möta regionens behov. Därför söker vi medarbetare till tre nya projektledartjänster med fokus på skolutveckling ur olika perspektiv. Läs mer om de olika tjänsterna nedan.

Projektledare inom skolutveckling

Vi arbetar tillsammans med kommuner och skolor för att ge unga bättre möjligheter att lyckas i skolan och fullfölja sina studier. Det gör vi bland annat genom att utveckla organisationers kompetens, samla och sprida forskning och driva projekt som hittar nya ingångar i det förebyggande arbetet. Till den här tjänsten söker vi dig med skolbakgrund som är duktig på att driva processer och har en god pedagogisk förmåga. Då vi arbetar med utveckling av undervisningspraktik, elevhälsoinsatser och organisationsutveckling är en organisatorisk förståelse viktig och ledarskapserfarenhet eller bakgrund inom skolledning och elevhälsa är meriterande.

Läs mer och sök tjänsten på offentligajobb.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Referensnummer: A921993)

Projektledare med fokus på samverkan skola-arbetsliv

Ett av våra fokusområden handlar om den långsiktiga kompetensförsörjningen i Göteborgsregionen. Vi arbetar för att främja samverkan mellan skola och arbetsliv, eftersom vi tror att samverkan bidrar till motverka utanförskap, leder till bättre matchning i arbetslivet och skapar förutsättningar för långsiktig kompetensförsörjning. Nu söker vi dig med erfarenhet av arbete rörande kompetensförsörjning, gärna som branschrepresentant eller liknande.

Läs mer och sök tjänsten på offentligajobb.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Referensnummer: A923112)

Projektledare med fokus på skolutveckling och samverkan skola-arbetsliv

Vi stöttar kommuner, skolor, branscher och företag i att skapa aktiviteter och utvecklingsprojekt där skola och arbetsliv samverkar. Vi jobbar med allt från kompetensutveckling och processtöd i olika grupper till samordning och kartläggning av verksamheter. Nu söker vi dig som kan komplettera vårt team med ny kunskap, erfarenhet och engagemang. Vi söker dig som är väl förtrogen med skolans förutsättningar och behov och som kan driva utvecklingsprocesser, leda kompetensutvecklingsinsatser och ge olika grupper processtöd i sitt arbete.

Läs mer och sök tjänsten på offentligajobb.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Referensnummer: A923119)

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund