GR söker två nya projektledare till utbildningsområdet 

Vill du vara med och göra skillnad för regionens skolor och förskolor? Välkommen med din ansökan!

Göteborgsregionen (GR) är en regional samarbets- och utvecklingsorganisation för tretton västsvenska kommuner. Vi verkar inom flera områden, från miljö- och samhällsbyggnad till skola och utbildning.

Vår utbildningsavdelning fortsätter att växa och nu behöver vi stärka och ytterligare vässa vår kompetens för att möta regionens behov. Därför söker vi medarbetare till två nya projektledartjänster, en med fokus på skolutveckling och en med inriktning på skolans kompetensförsörjning. Läs mer om de olika tjänsterna nedan.

Projektledare inom skolutveckling

Vi har lång erfarenhet av att tillsammans med kommuner och skolor driva projekt och skolutvecklingsinsatser som syftar till att skapa ett lustfyllt lärande. Det gör vi bland annat genom att samla och sprida forskning, stärka organisationers kompetens och driva projekt som hittar nya ingångar. Vi söker nu en engagerad och kunnig medarbetare till vårt team. Vi ser gärna att du har ett intresse för hållbarhetsfrågor ur både miljö- och socioekonomiska perspektiv och har erfarenhet av övergripande utvecklingsansvar. Vi tror också att du är duktig på att driva processer och leda människor.

Läs mer och sök tjänsten, senaste den 13 mars, på offentligajobb.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Referensnummer: A936076)

Projektledare med fokus på skolans kompetensförsörjning

Lärarbristen är en av skolans största utmaningar och kompetensförsörjning är en prioriterad fråga för både utbildningschefer och utbildningspolitiker i Göteborgsregionen. För att möta utmaningen har vi bland annat startat två nya branschråd som tillsammans med GR:s processledare arbetar för att hitta strategiska lösningar och skapa operativa insatser. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla detta viktiga och spännande arbete. Vi tror att du har erfarenhet av arbetet med kompetensförsörjning, samt av strategiskt utvecklingsarbete inom offentlig sektor och inom utbildningsområdet

Läs mer och sök tjänsten, senast den 15 mars, på offentligajobb.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (Referensnummer: A936073)

Övrigt

GR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgsregionen (GR) samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit Offentliga jobb. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Kontaktperson på GR: Sofia Larsson  och Johan Borvén

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund