Yrkesresan – nu även för arbetsledare och chefer 

Nu har vi öppnat upp Stationen i Yrkesresan, så att du som är arbetsledare eller chef får enkel tillgång till material anpassat för just dig.

Yrkesresan erbjuder introduktion och kompetensutveckling för personal inom myndighetsutövning barn och unga. I dagsläget samverkar 39 kommuner i Yrkesresan i Göteborgsregionen, Boråsregionen, Skaraborg och delar av Halland.

Det innehåll som vänder sig till socialsekreterare är indelat i tre nivåer: Ny och Van som har lanserats på Yrkesresans sajt tidigare och den tredje nivån Erfaren som är under arbete.

Yrkesresan vänder sig även till arbetsledare och chefer och samlar allt material för målgruppen på en särskild del av sajten kallad Stationen. Yrkesresan erbjuder kompetensutveckling för arbetsledare och chefer i form av kurser och seminarier, men även stödmaterial som kan användas för kompetensutveckling i den egna kommunen.

– Vi kommer att successivt utöka utbudet på Stationen. Det kommer handla både om att lansera fler kurser, men också att lägga upp fler övningar som arbetsledare kan använda för kompetensutveckling i sin arbetsgrupp. Det känns särskilt angeläget nu när många fysiska kurser har ställts in och mer kompetensutveckling behöver ske lokalt eller digitalt, berättar Cristina Dahlberg, projektledare för Yrkesresan.


Vill du veta mer?


Kontaktperson på GR: Cristina Dahlberg

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund