Gå en kurs eller utbildning på GR

Från den 4 maj kan du delta på kurser och utbildningar hos GR igen. Vi kommer inte att ha ett fullt utbud från start, utan börjar i en begränsad skala. Samtidigt arbetar vi för att kunna erbjuda fler utbildningar digitalt framöver.

GR följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd. Vi vill att du ska känna dig säker när du går på utbildningar hos oss. För att undvika smittspridning av covid-19 har vi anpassat vår verksamhet, bland annat på följande sätt:

  • Antalet deltagare begränsas på våra kurser och utbildningar.
  • Vi ser till att det finns gott om utrymme i konferensrummen och möblerar luftigt, så att deltagare inte sitter för nära varandra.
  • Endast en grupp tar paus i taget och fika serveras på inplastad tallrik till var och en.
  • Det finns handsprit i lokalerna och självklart möjlighet att tvätta händerna med tvål och vatten. Handhygien är viktigt tänka på för dig som deltar i våra utbildningar. Vi avråder även från kramar, handslag och annan kroppskontakt.

Stanna hemma om du känner dig sjuk

Delta inte på våra utbildningar om du har snuva, hosta eller feber. Det gäller även om du har lindriga symtom. Även andningsbesvär, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk är vanliga symptom på covid-19. Vänta även minst två dygn efter att du blivit frisk. Tillsammans kan vi bromsa smittan.

Är du redan anmäld till en kurs?

Vi kommer att mejla ut särskild information till dig om vad som gäller för just din kurs.

Här hittar du våra aktuella utbildningar och kurser

goteborgsregionen.se/kurser

Vi håller oss uppdaterade

GR följer utvecklingen noga för att snabbt kunna anpassa verksamheten utifrån nya föreskrifter från Folkhälsomyndigheten och beslut från regeringen. Se aktuell information om coronaviruset: Folkhälsomyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Göteborgsregionens arbete med covid-19

Göteborgsregionen (GR) stöttar medlemskommunerna att möta utmaningarna som covid-19 för med sig. Vi har tagit flera initiativ som visar att 13 kommuner tillsammans gör skillnad. Läs om dem på goteborgsregionen.se/covid-19.


Kontaktperson på GR: Nicholas Singleton, Enhetschef Kompetens- och verksamhetsutveckling

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund