Reväst seminarium: Sverige och EU efter Brexit och Corona - Cecilia Malmström

Välkommen att delta vid denna livesändning den 23 september. Webbinariet är kostnadsfritt, sprid gärna inbjudan i ditt nätverk.

När: 23 september 2020, kl. 08.30-10.00
Var: websänds, obs. endast live-sändning, länk skickas ut 22/9

Anmälan via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Handelshögskolans gästprofessor Cecilia Malmström är tidigare EU-kommissionär med ansvar för handelsfrågor och nu med i Omstartskommissionen som tillsattes av regeringen till följd av pandemin.

Omstartskommissionen fick uppdraget att fristående analysera svåra utmaningar och lämna konkreta förslag till reformer inom tio viktiga politikområden, den 17 augusti presenterade de sin slutrapport med idéer för hur Sverige kan rusta sig för framtiden.

Den 1 september nominerade regeringen Cecilia Malmström som Sveriges kandidat till generalsekreterare för OECD.

Moderator: Andreas Moberg, Juridiska institutionen, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

Vi ser fram emot ett mycket intressant webbinarium!

Om Reväst
Reväst är ett samarbetsorgan mellan offentlig sektor, näringsliv och akademi kring Västsveriges regionala utveckling. Syftet är att stärka banden mellan de olika aktörerna och öka kunskapen om utvecklingen i Västsverige. Detta görs bland annat genom seminarier, konferenser och samtal, med tyngdpunkt på samhällsutveckling. Göteborgsregionen är medlem i Reväst.


Kontaktperson på GR: Nicholas Singleton

Senast uppdaterad: 2020-09-04 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund