Göteborg fyller 400 år den 4 juni 2021

Var med och fira! Se direktsändningen 4 juni kl 15-17 och fira där du är. Det blir festligt, folkligt, högtidligt, göteborgskt och coronasäkert.

Nu kan du också börja planera för hur du och din verksamhet blir en del av firandet.

Här hittar du det digitala jubileumspaketet www.goteborg2021.com/fira-dar-du-ar/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fira där du eller ni är, med jubileumsdans, jubileumslåt, jubileumslåten med tecken som stöd, tutande och hurrarop, Göteborgsbakelse, Instagramfilter, vimplar, flaggor och filmer om Göteborgs historia.

Och sprid gärna inbjudan i era nätverk och kanaler.

Allt om direktsändningen och Göteborgs 400-årsjubileum hittar du på www.goteborg2021.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Kontaktperson på GR: Helena Söderbäck, Förbundsdirektör

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund