Nyhetsbrev

Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) skickar regelbundet ut information som kan vara intressant för dig, bland annat nyheter och inbjudningar till kommande kurser och event. Här har vi samlat alla nyhetsbrev från GR. Klicka på någon av länkarna nedan om du vill ha utskick från oss. Du kan när som helst avregistrera dig via en länk i utskicken.
Övriga nyhetsbrev exempelvis från projekt som drivs av GR:

  • AllAgeHublänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
    Nyheter från GR-projetet AllAgeHub, en samverkansplattform för forskning, utveckling och innovation som främjar tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster så att människor oavsett funktionsvariation och ålder kan leva självständiga och trygga liv.

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund