Du är här:

Tillgänglighet på goteborgsregionen.se

Göteborgsregionen (GR) står bakom den här webbplatsen. Här hittar du information om tillgängligheten. Vi beskriver vilka brister som finns och hur vi planerar att åtgärda dem. Du får också information om hur du kan kontakta oss.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vår webbplats är inte helt tillgänglig men kommer att bli det under hösten 2021. Vi håller på att bygga en ny webbplats och i samband med det ser vi till att den uppfyller kraven i lagen om tillgänglighet till digital offentlig servicelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss om du inte kan använda delar av webbplatsen

Kontakta oss om inte kan ta del av informationen på vår webbplats, så ska vi försöka åtgärda problemen och se till att du får den digitala service du har rätt till.

E-post: gr@goteborgsregionen.se

Telefon: 031-335 50 00

Kontakta tillsynsmyndigheten

Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning,länk till annan webbplats som ansvarar för tillsynen av lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Oskäligt betungande anpassning

Vi har inte tillgänglighetsanpassat vår nuvarande webb eller redovisat i detalj vilka av kraven i lagen som vi inte uppfyller. Vi bedömer att resurserna skulle överstiga nyttan, eftersom vi håller på att bygga en ny webb, som lanseras hösten 2021.

Senast uppdaterad:  

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund