Lediga jobb

Extrajobb som miljöinformatör

Vi söker 10 stycken miljöintresserade personer till en personalpool med miljöinformatörer. Ett roligt och socialt extrajobb. Ansök senast den 9 oktober.

Arbetsuppgifter

GR driver tillsammans men ett antal kommuner i Västra Götaland ett projekt med målet att öka insamlingen och återvinningen av matavfall. Som miljöinformatör jobbar du för att öka matavfallsinsamlingen hos hushåll i regionen.
Arbetsuppgifterna innebär att informera om avfall och kretslopp genom att knacka dörr för framför allt:

  • Informera hushåll om varför det är viktigt att sortera ut matavfall
  • Motivera hushåll att sortera ut matavfall
  • Dela ut material för att underlätta sortering av matavfall

Arbetet sker i uppdragsform och främst under sen eftermiddag och kväll mellan kl 17-20. Du ska kunna jobba två pass per vecka men vilka dagar är flexibelt. Arbetet utgår från Göteborg men kan ske i hela regionen. Vid behov kan du även få möjlighet att arbeta på events under helger.

Du kommer att jobba tillsammans med andra och erbjudas tillfällen för att öka dina kunskaper om miljö och avfall. Uppdragsgivare är olika kommuner inom Västra Sverige men de flesta arbetstillfällena är inom Göteborg Stad. Vi ser gärna att du kan ta uppdrag i minst ett år framöver.

Kvalifikationer

Vi söker dig som talar flytande svenska, är över 18 år, utåtriktad, kommunikativ och lyhörd. Det är även en fördel om du har ett miljöintresse eller vill lära dig mer om miljöfrågor.

GR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om oss

Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige som tillsammans har omkring 1 miljon invånare. Vår uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.

Kontakt

I korthet

Sista ansökningsdatum

9 oktober 2022
intervjuer sker omgående och löpande

Anställningsform

Timanställning
(hos kommuner inom Västra Götaland)

Lön

ca 140 kr/h

Tillträde

Start oktober 2022

Uppdaterad