Lediga jobb

Projektledare Yrkesresan Funktionsstöd

Vill du vara med och utveckla storstadsregionen med oss? Sök tjänsten senast den 9 juni.

Arbetsuppgifter

Göteborgsregionens avdelning Arbetsmarknad och social välfärd är en regional utvecklingsarena som arbetar med frågor som rör arbetsmarknad, kommunal hälso- och sjukvård, nyanländas etablering och integration, individ- och familjeomsorg, funktionsstöd, äldreomsorg och kommunen som arbetsgivare. Genom nätverk, forskning samt kompetens- och verksamhetsutveckling är vi en mötesplats för anställda och förtroendevalda i våra 13 medlemskommuner.

Yrkesresan är ett koncept för introduktion och kompetensutveckling för socialtjänstens medarbetare. Läs mer här Länk till annan webbplats.

Vi söker nu dig som vill leda detta spännande arbete med inriktning Funktionsstöd. Du som söker tjänsten har gedigen kunskap och erfarenhet av området samt ett brinnande intresse för kompetens- och verksamhetsutveckling.

Som regional projektledare ansvarar du för implementeringen av det regionala uppdraget. Du samordnar projektgrupper och lokala utbildare som i sin tur genomför kurser, digitalt och på plats. Arbetet sker tillsammans med kollegor på GR, i Yrkesresans projektteam, i nationella arbetsgrupper men också självständigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Relevant högskoleutbildning för uppdraget
  • Erfarenhet och kompetens gällande utförarverksamhet Funktionsstöd
  • Erfarenhet av att utbilda och stödja kompetensutveckling
  • Erfarenheter av förbättringsarbete och utvecklingsarbete.
  • Vana vid att arbeta i digital form, särskilt Teams

Det är meriterande om du även har:

  • Erfarenhet från myndighetsutövning Funktionsstöd
  • Erfarenhet från övriga områden inom socialtjänsten

Vi söker dig som är nätverksbyggare med förmåga att skapa ett tillitsfullt klimat.

GR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsplatsen

På GR arbetar cirka 200 kollegor tillsammans för att skapa nytta och mervärde för 13 medlemskommuner. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och andra mötesplatser, bland mycket annat. I slutändan handlar det om att göra livet bättre för alla som lever och verkar i vår region.

Som anställd på GR är du en viktig del i Göteborgsregionens fortsatta utveckling. Vi arbetar inom flera olika sakområden, vilket innebär att det finns en stor bredd av yrkesroller, verksamheter, erfarenheter och kunskap på GR.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med många engagerade och kunniga kollegor. Här finns stora möjligheter att påverka arbetet, utvecklas med organisationen och göra verklig skillnad.

Läs våra mål- och strategidokument

Kontakt

Fackliga representanter

Representant för Saco

Monica Wallström

031-335 52 24

Representant för Vision

Lukas Berggren

031-335 50 61

I korthet

Sista ansökningsdatum

9 juni 2023

Ansökan görs endast via Visma Recruit. Klicka på den gröna länken ovan.

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Provanställning kan komma att tillämpas.

Omfattning

Heltid
Tillträde

Tillträde i mitten av september.

Textlogo yrkesresan

Uppdaterad