Seminarium

Greppa förändring

Plats

Göteborg

Startdatum

15 mars 2023

Välkommen till en föreläsning om att hantera förändringar på jobbet, med den prisbelönta föreläsaren Christina Stielli.

Utan förändringar stannar världen. Samma sak gäller organisationer och människor. Förändringar är helt enkelt nödvändiga för att utvecklas. Problemet är att vår hjärna inte alls gillar dem. Förändringar tar massor av energi och rör till vårt liv och våra rutiner, oavsett om det handlar om datasystemet, kaffemaskinen eller arbetssättet. Kommer jag att gilla det nya? Klara av det? Vad händer med mitt jobb?

Ingen kan förväntas älska alla förändringar, men vi måste hantera dem och vi vill må bra under tiden. Både som individer och som grupp. Med spännande studier som visar att vi till och med blir mer intelligenta av förändring blir den här föreläsningen en bra början för att förstå våra mekanismer och så smått börja tycka att förändring faktiskt kan vara riktigt bra och kul.

Om föreläsaren

Christina Stielli är en raket på föreläsarhimlen. Efter utnämningen till Årets kvinnliga talare två år i rad samt vinnare av Publikpriset 2022 har fler och fler fått upp ögonen för henne och hennes motivationsskapande och underhållande föreläsningar. Christina är också författare till böcker om arbetsglädje, förändring och vardagslycka.

Christina Stielli

Kontakt

För frågor om föreläsningen:

Karin Westberg

Utbildningsledare och projektledare

031-335 53 88

För frågor om anmälan:

Kurs och konferens

Kontakta oss för frågor kring anmälan.

Anmälan

Sista anmälningsdag

30 januari 2022

Anmälan är bindande och vid återbud efter sista anmälningsdag debiteras full avgift. Du kan alltid överlåta din plats åt någon annan.

Avgift

För anställda i Göteborgsregionens kommuner: 975 kr exkl. moms. Övriga: 1 100 kr exkl. moms. Arbetsgrupper på fem personer eller fler ges 20 procent rabatt.

Integritetspolicy

När du anmäler dig till en kurs registreras dina personuppgifter i våra administrativa program. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Mer information

Tid och plats

Onsdag den 15 mars 2023 kl. 13–16, inklusive paus med förtäring.

Burgårdens konferenscenter, Skånegatan 20 i Göteborg.

Målgrupp

Medarbetare och chefer i kommunerna.

Uppdaterad