Konferens

Mötesplats HR

Plats

Göteborg

Startdatum

15 mars 2023

Mötesplats HR är en arena för medarbetare inom HR i Göteborgsregionens 13 medlemskommuner. Kom och lyssna, lär och dela med dig!

Dagen innehåller föreläsningar och seminarier och syftar till att vi ska dela kunskap och erfarenheter med varandra, stimulera till nytänkande och handlingskraft, nätverka och få inspiration i yrkesrollen.

Medarbetarskap är temat för årets mötesplats

För att hänga med när arbetslivet, kompetenskraven och våra arbetssätt förändras behöver kommunerna ett medarbetarskap med stor självständighet och stort ansvarstagande.

Under dagen utforskar vi och delar med oss av hur HR kan arbeta för att skapa förutsättningar för ett aktivt och utvecklande medarbetarskap. Vi vill synliggöra de möjligheter och utmaningar som finns och dela med oss av olika insatser som görs för att utveckla verksamheterna i rätt riktning. Det kan till exempel handla om arbete för att utveckla tillitsfullt ledarskap, främjande av god organisatorisk och social arbetsmiljö, digitala verktyg eller hur vi attraherar, rekryterar och utvecklar våra medarbetare.

Mötesplats HR är ett tillfälle för dig som är medarbetare eller chef inom HR att träffas för att dela erfarenheter, nätverka och ta del av föreläsningar och seminarier.

Vad vill ni dela med er av på Mötesplats HR?

Vi skapar programmet till Mötesplats HR tillsammans och vill gärna veta om ni har gjort något i er verksamhet som ni kan berätta om på ett seminarium eller i en workshop. De valbara seminarierna/workshopparna kommer att vara max 60 minuter långa. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill veta mer.

Skicka ditt förslag senast den 10 oktober via e-post till bjorn.wallermark@goteborgsregionen.se. I anmälan vill vi att du berättar lite kort (max en halv A4-sida) om ditt/ert arbete och om hur du/ni önskar presentera det på mötesplatsen.

I november räknar vi med att ha programmet klart.

Kontakt

Björn Wallermark

Utbildningsledare och projektledare

031-335 53 64

Anmälan

Program, prisuppgift och möjlighet att anmäla sig kommer i november.

Integritetspolicy

När du anmäler dig till en kurs registreras dina personuppgifter i våra administrativa program. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Mer information

Tid och plats

Onsdag 15 mars 2023 kl. 09.00–16.30.

Radisson Blu Scandinavia, Södra Hamngatan 59, Göteborg.

Målgrupp

Medarbetare och chefer inom HR i Göteborgsregionens medlemskommuner.

Uppdaterad