De vann Göteborgsregionens pris Utmärkelsen 2018

Vinnarna av Utmärkelsen 2018, Göteborgsregionens pris för bästa samverkan mellan skola och arbetsliv, delades idag ut av SAK-rådet på Gymnasiedagarna och Future Skills stora scen. Läs mer här >>

Skola Arbetsliv

GR verkar för den långsiktiga kompetensförsörjningen i Göteborgsregionen. Vi hjälper och stöttar våra kommuner och skolor men även branscher och företag att skapa och kvalitetssäkra samverkansaktiviteter och utvecklingsprojekt där skola och arbetsliv samverkar. Kontakta oss för hjälp med processtöd, kartläggningar, projektledning och att utveckla arbetet med prao och andra arbetslivsaktiviteter.

Utmärkelsen

Studie- och yrkesvägledning

Kompetensråd och college

Prao

Entreprenörskap i skolan

Gymnasiedagarna & Future Skills

Projekt/på gång

Samarbetspartners

Mötesplatser

Metoder och verktyg

Skolutveckling

Framtidsrustad region

Processstöd för prao

Kontakta oss

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund