Styrande dokument och avtal

Västsvenska paketets årsrapport 2021

Göteborgsregionen (GR) är en av parterna i Västsvenska paketet, den pågående storsatsningen på utbyggd infrastruktur i Göteborgsområdet. Ladda ner årsrapporten och läs mer om vad projektet har åstadkommit under 2021.

Västsverige växer. Redan i dag bor var femte svensk i Västra Götaland eller Halland. För att möta expansionen och tillväxten i krävs kraftfulla satsningar på infrastruktur så att vi kan bo, arbeta och pendla på ett hållbart sätt. Därför deltar GR i samarbetet kring Västsvenska paketet Länk till annan webbplats..

Läs mer om vad GR gör inom infrastruktur.

I korthet

Publiceringsår

2022

Framtagen inom projekt

Västsvenska paketet Länk till annan webbplats.

GR:s roll

En av de samverkande parterna Länk till annan webbplats.

Samarbetspartners

Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Region Halland, Göteborgs stad, Västtrafik, Transportstyrelsen

Uppdaterad