Alingsås kommun utbildar chefer i hälsosam schemaläggning

ESF- och GR-projektet HälsoGReppets lokala projekt i Alingsås kommun satsar på utbildning i hälsosam schemaläggning. Följ med oss på ett besök och hör mer om deras arbete mot en mer hälsosam arbetsmiljö i kommunen.

Utbildningarna i hälsosam schemaläggning i Alingsås är en satsning inom ESF- och GR-projektet HälsoGReppet och riktar sig till samtliga chefer inom vård- och äldreomsorgsförvaltningen.

– Det handlar om att höja kunskapsnivån hos cheferna. Medvetenheten om vad som är hälsosamt, och då är hälsosam schemaläggning en del i detta. Och i denna förändringsresan som vi gör nu krävs det ett klokt ledarskap, säger Maria Wallmyr, HR-strateg och lokal projektledare för HälsoGReppet i Alingsås kommun.

Hör Maria och hennes kollegor i Alingsås berätta mer om hur de jobbar mot en mer hälsosam arbetsmiljö i filmen nedan.

Häng med till HälsoGReppet i Alingsås kommun

HälsoGReppets samtliga lokala projekt kommer besökas under projekttiden,
håll därför utkik för fler filmer inom kort.

HälsoGReppet
Ett GR- och ESF-projekt för att stärka individers ställning på arbetsmarknaden genom att förebygga och förhindra sjukskrivningar som orsakas av psykisk ohälsa, bland de anställda i kommunerna.

Kontaktperson på GR:

Christina Bouweng Andersson
031-335 53 23, 0707-69 03 43 

Senast uppdaterad: 2018-05-23 

Göteborgsregionen (GR)

Göteborgsregionen (GR) består av 13 kommuner som har valt att jobba tillsammans. Vi driver utvecklingsprojekt, har myndighetsuppdrag, forskar, ordnar utbildningar och är storstadsregionens röst i Västsverige, bland mycket annat. I våra nätverk träffas politiker och tjänstepersoner för att utbyta erfarenheter, bolla idéer och besluta om gemensamma satsningar. Allt för att regionens en miljon invånare ska få ett så bra liv som möjligt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund